Over Podozorg Amsterdam

Podozorg Amsterdam is gevestigd zorgcentrum Staalmanpark. Hierdoor hebben wij een goede samenwerking met andere gezondheidsdisciplines. Podozorg Amsterdam beschikt over een ervaren (register) podoloog en MSU echografist. Wij staan in geschreven bij de Stichting LOOP en in het kwaliteitsregister van KABIZ.

De praktijk van Podozorg Amsterdam

Onderdeel van Podozorg Nederland

Podozorg Nederland is een moderne softfranchiseorganisatie voor zelfstandige podologie praktijken. Met deze bundeling van kennis en kwaliteit willen zij een toegankelijk, maar vooral betrouwbaar steunpunt (en keurmerk) vormen voor zowel patiënten als podotherapeuten. Podozorg Amsterdam is sinds 2017 onderdeel van deze organisatie.

Kom langs bij Podozorg Amsterdam

Heeft u voetklachten of wilt u gewoon eens kennis maken? Wij staan voor u klaar op onze locatie in Amsterdam. Klik op de onderstaande knop voor onze contactgegevens.

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.